Home Vijesti NEVIĐENI HAOS U ZG: Neda Ukraden odbrusila Karleuši kao niko do sad!

NEVIĐENI HAOS U ZG: Neda Ukraden odbrusila Karleuši kao niko do sad!

3 min read
0
11,336

Pepita Marinkova iz Severne Makedonije nastupila je prva u muzičkoj emisiji, a odmah je naišla na osudu članova žirija prozvana da nema energije dok peva. Neda Ukraden pojavila se kao specijalna gošća i odmah je ušla u verbalni sukob sa Jelenom Karleušom. Diva se toliko iznervirala kada joj je starija koleginica rekla “stop” dok je pričala, da se prisetila da joj čak ni pokojna Divna Karleuša tako nešto nikada nije rekla.

“To je jedino što je kod nje interesantno, ime. Pepita. Ova energija kuvane noge je učinila svoje. Pepita 20 godina imaš gde ti je žar, energija, borba za životom. Ovo nije kao ni na probi”, rekla je Karleuša.

“Prevalila si toliki put i ovde dođeš mi ovde pevaš kao mačkica”, složila se i Ana Bekuta.

“Ja sam stisnuo panik taster jer me je Neda zamolila, zato što nije bila ni tamo ni ovamo Što znači da može”, reko je Saša.

“Ja ne znam šta ona može. Njena energija je nula. Nikad nećeš biti zvezda. Kako ti niko nikada nije rekao da ne treba da došeš ovde i da glumiš tetketinu neku”, besnela je Jelena.

Međutim, na ovo je ustala Ukradenova i stala u odbranu mlade takmičarke.

“Da vam kažem, ja ne razmišljam tako kao što vi to. “Kako ćeš pred 100.000 ljudi?” Ne, to je jako pogrešno. Prvo, ako ima imalo savesti i odgovornosti ima tremu. Smo budala nema tremu i neko ko peva na plejbek. Stop, stop”, govorila je pevačica Karleuši koja je pokušala da joj dobaci.

“Stop. Meni ni majka nije govorila “stop”..Uz dužno poštovanje”, rekla je Jelena koja se prisetil pokojne Divne Karleuše i njohovog odnosa, što je sve iznenadilo.

Na ovo se Marija Šerifović našalila na Jelenin račun.

“Žao mi je što je devojka ubijena u pojam, a mislim da je muzikalna i da može bolje”, zaključila je Neda Ukraden. Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Prva

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

BOŽIJI DAR: S devet godina će diplomirati, a iduće godine upisuje doktorat!

Laurent Simons, devetogodišnji dječak iz Belgije, u decembru će diplomirati na Tehnološkom…