Home Vijesti “Moja mama vara tatu sa duplo mlađim muškarcem. Ja to sve znam i više puta sam joj pomagala da se iskrade, bila sam joj alibi kod tate…”

“Moja mama vara tatu sa duplo mlađim muškarcem. Ja to sve znam i više puta sam joj pomagala da se iskrade, bila sam joj alibi kod tate…”

2 min read
1
8,858

“Moja mama vara tatu sa duplo mlađim muškarcem. Ja to sve znam i više puta sam joj pomagala da se iskrade, bila sam joj alibi kod tate.

Prošli petak me nazvala i rekla da će kasniti sa posla iz dobro poznatog razloga te da nešto slažem tati. Pripremila sam ručak, a kada je tata došao rekla sam mu da je mama otišla u salon ljepote da radi nokte. Međutim, sati su prolazili, a mama niti je dolazila, niti je zvala.

Poslala sam joj 3 poruke na koje mi nije odgovorila, tata se već uveliko bio naljutio, izrekao je par ružnih rečenica, a onda šok. Telefon je zazvonio a kada sam se javila čula sam mamu kako kroz plač govori da se više ne vraća, da je napustila i posao i da napušta i nas, i tatu i mene, te da je u putu za Švedsku…

Kaže da je to dugo planirala, ali da nije imala snage i hrabrosti da mi kaže u lice. Mnogo me povrijedila, razočarala… bila sam joj podrška u ovome što je radila, stala sam na njenu stranu, mislila sam avantura, jedan je život, neka uživa, a ona ode. Ne znam kako ću živjeti bez nje, sve je uništila, sve.” fenserka.com

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

BOŽIJI DAR: S devet godina će diplomirati, a iduće godine upisuje doktorat!

Laurent Simons, devetogodišnji dječak iz Belgije, u decembru će diplomirati na Tehnološkom…