Home Vijesti (UZNEMIRUJUĆI FOTO) JEZIVI PRIZORI SA MESTA ZLOČINA KOD KRALJEVA! IZBO ANĐELU 7 PUTA PA SE OBESIO: Doveo je u napuštenu kuću gde su mu se ubili i otac i deda! HOROR!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JEZIVI PRIZORI SA MESTA ZLOČINA KOD KRALJEVA! IZBO ANĐELU 7 PUTA PA SE OBESIO: Doveo je u napuštenu kuću gde su mu se ubili i otac i deda! HOROR!

3 min read
0
2,647

U napuštenoj kući u selu Pečenog, udaljenom 25 kilometara od Kraljeva, u četvtak ujutru pronađen je obešen Aleksandar T. (26) iz Kraljeva, a pored njega u lokvi krvi Anđela S. (22) iz sela Čukojevac kod Kraljeva, a najverovatnije je u pitanju pokušaj ubistva i samoubistvo.

– Prizor je bi stravičan, mladić je bio obešen i videli smo da je mrtav, a nesrećna devojka nalazila se pored obešenog mladića i davala je znake života iako je bila izbodena nožem, rekao je novinarima jedan meštanin sela Pečenog.

Anđela S. u teškom stanju primljena je u kraljevačku bolnicu.

– Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje, kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.

Kuća u selu Pečenog pripadala je dedi mladića koji se obesio, a policija radi na utvrđivanju svih oklolnosti pod kojim je ovaj zločin izvršen.

– U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga, rekao je za „Kurir“ Zoran Petrović iz ovog sela.

Radnici koji rade u obližnjoj mlekari, koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se desio zločin, rekli su za „Kurir“ da su za ovaj događaj saznali u četvrtak u pola šest ujutru, kada su došli na posao, i videli policajce koji su vršili uviđaj.

– Aleksandar je bio dobar mladić, dolazio je povremeno na dedino imanje, i drva je sa drugovima vukao iz porodične šume. Kuća je bila zapuštena i u njoj niko nije živeo, kratko je rekao jedan od radnika ove mlekare. (Kurir.rs/J.S./RINA)

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

Kći joj je preminula na rukama zbog stvari koje koriste mnoge žene!

Dawn Massabni (56) iz New Jerseyja u SAD-u ispričala je kako je za smrt njezine kćerke kri…