Home Vijesti Šumaher u parisku bolnicu stigao sa platnom preko tijela i glave: Počela bitka za legendu Formule 1, slijedi operacija koja je najveća šansa! (FOTO)

Šumaher u parisku bolnicu stigao sa platnom preko tijela i glave: Počela bitka za legendu Formule 1, slijedi operacija koja je najveća šansa! (FOTO)

2 min read
0
1,227

Mihael Šumaher, bivši šampion Formule jedan, primljen je u bolnicu u Parizu na tajno liječenje, javio je francuski list „Parizjen”.

Legendarni vozač Formule 1 i dalje se bori da se oporavi od teške povrede glave iz decembra 2013. godine Šumaher se u javnosti nije pojavio otkako je prije pet godina doživio nesreću tokom skijanja na francuskim Alpama. On je u nesreći zadobio teže povrede glave i od tada se nalazi u vještački izazvanoj komi.

Naime, Šumaher je u ponedjeljak stigao na odjeljenje za kardiologiju u bolnicu Žorž Pompidu u pratnji desetak ljudi, a razlog je transfuzija matičnih ćelija.

Zahvat bi trebalo da uradi poznati kardiolog, profesor Filip Menaš, koji je član odbora Instituta za mozak i kičmenu moždinu, jedan od pionira u liječenju terapijama matičnih ćelija.

Dovezen je sa platnom preko tijela i glave, a liječe ga najugledniji profesori hirurgije. Liječenje bi trebalo da protekne u strogoj tajnosti, kao što je bilo i dosad. Kako navode mediji, liječenje je trebalo započeti jučer, a već danas, srijedu bi Šumaher trebalo da napustii bolnicu. kurir.rs

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

BOŽIJI DAR: S devet godina će diplomirati, a iduće godine upisuje doktorat!

Laurent Simons, devetogodišnji dječak iz Belgije, u decembru će diplomirati na Tehnološkom…