Home Vijesti RODITELJI IZGUBILI TEK ROĐENU BEBU! Nakon četiri dana, iz bolnice su dobili poziv koji im je načisto okrenuo živote!

RODITELJI IZGUBILI TEK ROĐENU BEBU! Nakon četiri dana, iz bolnice su dobili poziv koji im je načisto okrenuo živote!

3 min read
2
3,344

Džoš i Kejti Batler iz američke države Tenesi očekivali su dete. Par je bio uzbuđen, ali tokom ultrazvuka lekari su otkrili nešto što će promeniti tok planova para.

Ovaj problem otkriven na ultrazvuku može izazvati problem u razvoju njihovog sina Dejvija. Kad se rodio, Dejvi je odmah odveden na intenzivnu negu. Tamo je ostao 132 dana tokom kojih su lekari pokušavali da utvrde šta se događa sa njim. Dečak je umro tokom rutinske operacije u kojoj su lekari pokušali da mu postave cev za hranjenje.

Batlerovi su bili slomljeni zbog gubitka sina, ali nakon četiri dana ih je nazvala medicinska sestra koja je radila na intenzivnoj nezi.

Ona i Batlerovi su se posebno zbližili za vreme dok je njihov sin bio u bolnici. Njen telefonski poziv iznenadio je par. Sestra se setila da je par izrazio interesovanje za hraniteljstvo. Znala je za malog dečaka na petom spratu po imenu Brak kojem je bila potrebna ljubav.

Brak je imao 11 meseci; nije napustio bolnicu od svog rođenja. Roditelji su ga napustili jer nisu mogli da se brinu o njemu. Dečak je patio od plućne hipertenzije, hroničnog respiratornog zatajenja i traheomalacije. Lekari su verovali da će se Brakovo stanje poboljšavati kako bude odrastao.

Čim je par doveo Braka u njihov dom, njegovo stanje se poboljšalo. Džoš i Kejti voleli su svoje hraniteljsko dete. U septembru 2017. su ga i zvanično usvojili.

Uvek će im nedostajati Dejvi. Srećom, shvatili su da ipak imaju prostor u srcu za još jedno dete kojem treba ljubav. novi.ba

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

BOŽIJI DAR: S devet godina će diplomirati, a iduće godine upisuje doktorat!

Laurent Simons, devetogodišnji dječak iz Belgije, u decembru će diplomirati na Tehnološkom…