Home Vijesti 7 jasnih znakova da trebate posjetiti ginekologa ŠTO JE PRIJE MOGUĆE!

7 jasnih znakova da trebate posjetiti ginekologa ŠTO JE PRIJE MOGUĆE!

2 min read
0
478

Sigurno ste primijetili kako je na vratima javnog toaleta uvijek okačen znak koji označava da li je toalet namijenjen muškarcima ili ženama. Te znakove najčešće razlikujemo po odjeći koju nose.

Dok muški znak “nosi” hlače, ženski znak “nosi” haljinu, a to bi sada moglo biti pomalo zastarjelo i ograničavajuće. Tvrtka Axosoft iz Arizone, kao dio kampanje koja želi izjednačiti muškarce i žene u određenim “muškim zanimanjima, došla je na ideju za novi ženski znak za WC, a predstavili su ga na konferenciji Girls in Tech, piše The Mirror.

Tania Katan iz Axosofta tvrdi kako trokut koji je predstavljao haljinu na znaku za ženski WC zapravo nikada nije trebao predstavljati haljinu. Oni su na novom znaku haljinu pretvorili u plašt pa na taj način poručuje da žene mogu biti superheroji.

Iz ove firme kazali su kako su žene u nauci, tehnologiji, umjetnosti, matematici, politici, ulicama, ali i u našim domovima često nevidljive.

Kampanja cilja potaknuti razgovore o prihvaćanju žena u bilo koje zanimanje. Ne radi se samo o jednakosti žena nego o tome da se popuni veliki nedostatak radnih mjesta u nabrojenim zanimanjima, piše Večernji.hr. novi.ba

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

POSLE OKRŠAJA U ZADRUZI OGLASILA SE DENSEROVA ĆERKA: Gagi bacio NOVČANICE da PONIZI Karanovu, Luna PONOSNA na svog oca?!

Gagi Đogani i Saška Karan imali su žestok okršaj u “Zadruzi”, a denser je u je…