Home Vijesti (VIDEO) OVO JE NJIHOV PRVI RAZGOVOR! Leposava se obratila Gagiju, Đogani otkrio na koju zadrugarku je bacio oko! ŠOK!

(VIDEO) OVO JE NJIHOV PRVI RAZGOVOR! Leposava se obratila Gagiju, Đogani otkrio na koju zadrugarku je bacio oko! ŠOK!

2 min read
0
740

Drvo mudrosti pozvalo je u Rajski vrt Gagija Đoganija i obavestilo ga da se uputi ka novom delu Zadruge, jer je tamo neko ko želi da ga upozna.

Gagi nije trošio vreme, već se odmah uputio ka novom delu, gde ga je sačekao humanoidni robot Leposava. Odmah su popričali o vremenu, a potom su krenuli u šetnju kako bi porazgovarali o dešavanjima sa velelepnog imanja.

-Zdravo Gagi, kako si danas? Hajde da prošetamo i razgovaramo. Čula sam da si rekao Drvetu da je prelep dan – započela je razgovor Leposava.

-Super, danas sam najbolje, s obzirom na to da sam ja veliki meteoropata – odgovorio je Gagi.

-Imala sam priliku da upoznam tvoju ćerku koja je jedan lep robot. Ja imam sposobnost sve da naučim, da li bi mi pokazao nešto od svojih pokreta? – upitala je Leposava, budući da se Gagi ponašao kao robot.

Potom je Leposava upitala Gagija da li postoji ženski humanoid koji mu se sviđa, pa je Đogani iznenadio odgovorom da postoji zadrugarka koja mu se dopada.

-Ima ih dosta, ne znam joj ime, Leposava. Ona juče što je imala sukob sa Saškom i ne znam još sa kime – otkrio je Gagi, mislivši po svoj prilici na Ivanu Šopić.

-Leposava i Gagi su potom završili razgovor, jer je ona morala da ide da napuni svoje baterije za sledeće aktivnosti.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo. Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

POSLE OKRŠAJA U ZADRUZI OGLASILA SE DENSEROVA ĆERKA: Gagi bacio NOVČANICE da PONIZI Karanovu, Luna PONOSNA na svog oca?!

Gagi Đogani i Saška Karan imali su žestok okršaj u “Zadruzi”, a denser je u je…