Home Vijesti OČAJAN! Darko Lazić traži pomoć psihijatra: Plaši se S*KSA SA SVOJOM ŽENOM! Ovo je razlog (FOTO)

OČAJAN! Darko Lazić traži pomoć psihijatra: Plaši se S*KSA SA SVOJOM ŽENOM! Ovo je razlog (FOTO)

3 min read
0
3,257

Popularni pevač Darko Lazić nakon glasina da sa verenicom Marinom Gagić već neko vreme radi na još jednoj prinovi, izjavio je da sa izabranicom nema često intimne odnose, jer strahuje da bi mogao da mu pukne kuk.

Kako Darko tvrdi, nikako ne može da se opusti tokom odnosa sa Marinom, jer intezivno oseća strah da opet ne povredi ranu koju je zadobio usled saobraćajne nesreće, pa će možda morati da potraži i stručnu pomoć zbog toga.

-Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne, pa moram da pazim i na prekomernu kilažu… A kamoli dok vodimo ljubav – rekao je Darko i dodao da se najviše plaši da ga Marina ne ostavi.

-Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni deo svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali, ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mesto, ali je sada tako. Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje – dodao je Lazić i rekao da ga neće biti sramota da potraži pomoć psihologa ili psihijatra. Pink.rs, Kurir.rs, Foto: Pink.rs.

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

BOŽIJI DAR: S devet godina će diplomirati, a iduće godine upisuje doktorat!

Laurent Simons, devetogodišnji dječak iz Belgije, u decembru će diplomirati na Tehnološkom…