Home Vijesti SRBIN NAPRAVIO HAOS U BEČU: Držao devojci nož na vratu, pretio da će je zaklati, pa je ošamario! Policija ga jedva savladala, žena odbila lečenje!

SRBIN NAPRAVIO HAOS U BEČU: Držao devojci nož na vratu, pretio da će je zaklati, pa je ošamario! Policija ga jedva savladala, žena odbila lečenje!

1 min read
1
1,552

Srbin (42) u jednoj bečkoj pivnici napao je svoju partnerku (38) pred gostima držeći joj nož na vratu i pretio da će je zaklati.

Osumnjičeni je napadnutoj ženi udario i šamar, prenose austrijski mediji. Policija je došla po prijavi, ali je razjareni muškarac i dalje pokazivao agresiju naročito prema njima. Službenici su potom tražili pojačanje.

Nakon agonije, policija je konačno uspela da savlada Srbina i da ga uhapsi. Nož, čija je oštrica dužina bila oko 15 centimetara, odložen je tada na sigurno.

Napadač je potom prijavljen zbog pretnje, napada i otpora prema državnoj vlasti. Žena kojoj je držao nož pod vratom i udario šamar, odbila je lečenje. (Kurir.rs/Telegraf/ FOTO: Profimedia/Ilustracija) 

 

Load More Related Articles
Load More By A M
Load More In Vijesti

Check Also

BOŽIJI DAR: S devet godina će diplomirati, a iduće godine upisuje doktorat!

Laurent Simons, devetogodišnji dječak iz Belgije, u decembru će diplomirati na Tehnološkom…