Home Vijesti (VIDEO) Porodica je sahranila psa koji je preminuo, nakon 14 sati stojao je ispred njihovih vrata!

(VIDEO) Porodica je sahranila psa koji je preminuo, nakon 14 sati stojao je ispred njihovih vrata!

4 min read
1
2,359

Prije čak 27 godina, porodica je sahranila svog četverogodišnjeg terijera Mugsya kojega je udario automobil pored njihove kuće.

Nažalost nisu mogli spasiti njegov život, i jadni Mugsy je preminuo u rukama njegovog vlasnika Glenna. Jutro nakon Mugsyeve smrti, porodicu je iznenadilo neobjašnjivo čudo.

Kada je Glenn gostovao na Oprah showu 1991. godine kako bi ispričao priču o svom psu, detaljno se prisjećao svih stvari koje su se dogodile tog dana.

Dok je njegova žena Viola bila na poslu, Glenn je izašao u dvorište kako bi pazio na djecu. Tada je primjetio da Mugsy nije pored njega – zatim je čuo strašan zvuk.

“Bio je u prilazu kući. Čuo sam ga kako zove upomoć i otrčao sam do njega. Bio je prekriven krvlju.”

Glenn nije uspio da spasi Mugsyev život – prestao je disati, nije imao puls i njegovo srce je prestalo kucati. Kao i svi ostali roditelji, Glenn nije želio da njegova djeca vide svog voljenog psa mrtvog te im je rekao da odmah uđu u kuću.

Odnio je Mugsya u dvorište iza kuće i sahranio ga u rupu koju je iskopao.

“Bio sam totalno uznemiren. Brzo sam ga sahranio i nisam rekao djeci. Nisam imao snage da im kažem sve do 7 sati navečer,” rekao je Glenn.

Navečer je Viola došla kući i djeci su prenijeli šta se dogodilo Mugsyu. Nakon što su se oprostili sa Mugsyem, otišli su na spavanje. Ali se onda u 5 sati ujutro nešto čudno dogodilo.

“Probudilo me je grebanje na vratima. Ustao sam i otvorio vrata od dvorišta.”

Glenn nije mogao vjerovati šta se nalazilo ispred njega. Ispred njegovih nogu se nalazio Mugsy na svoje četri noge i mahao je repom.

Viola je bila ubjeđena da je Glenn sahranio nekog drugog psa, te da Mugsy nikada nije ni preminuo. Otišli su do mjesta gdje ga je Glenn sahranio i vidjeli su izrovljenu zemlju i rupu u zemlji u kojoj se nije ništa nalazilo.

Kako je onda Mugsy “uskrsnuo”?

Objašnjenje je stiglo u Oprah showu.

“Veterinar je rekao kako je on nakon 6 sati uspio da se iskopa. Njegov puls i disanje su bili toliko usporeni da nismo znali da li je živ,” rekla je Viola.

“Vjerovatno je samo spavao do 5 sati ujutro, i zatim se odlučio probuditi i vratiti u kuću,” dodala je.

Dakle Mugsy je bio živ i zdrav nakon svega! (virealno.com/foto:print screen virealno.com)

Load More Related Articles
Load More By enis
Load More In Vijesti

Check Also

(VIDEO) Ovaj čiča je NAJLUĐI VOZAČ TRAKTORA na svijetu! Ovako nešto nikada nismo vidjeli!

(VIDEO) Ovaj čiča je NAJLUĐI VOZAČ TRAKTORA na svijetu! Ovako nešto nikada nismo vidjeli! …