Home Vijesti JEZIVO PROROČANSTVO, ONA JE 2016. GODINE PREDVIDJELA SMRT ŠABANA ŠAULIĆA: Iznijela dokaze, evo šta je tada izjavila!

JEZIVO PROROČANSTVO, ONA JE 2016. GODINE PREDVIDJELA SMRT ŠABANA ŠAULIĆA: Iznijela dokaze, evo šta je tada izjavila!

2 min read
0
5,938

Predskazanja Vesne Rivas mnogi ne prihvataju, pa je čak i ismijavaju, ali ono što je podijelila na svom Instagram profilu zaledit će vas.

Naime, ona je sa svojim pratiocima podijelila činjenicu da joj se jedno predskazaje, nažalost, obistinilo. Bivša učesnica rijalitija “Parovi” i folk pevačica je još u novembru 2016. godine predvidela smrt Šabana Šaulića.

“Šaban Šaulić mi mnogo miriše na smrt. Mrtvačka kočija već dvije godine kruži oko njega”, stajalo je u Vesninom predskazanju kada se nije ni slutilo da će doći do užasne nesreće.

Te iste godine pjevaču je otkriveno zapušenje trbušne aorte, zbog čega je mogao glavu izgubiti. Dvije godine kasnije pokojni pjevač je osjetio bolove u grudima i usred noći je primljen na jednu privatnu kliniku, u koju su ga odvezli prijatelji. Doktori su konstatovali da je u pitanju blaži srčani udar.

Nažalost, u februaru ove godine kočija smrti iz Vesninog predskazanja došla je po Šabana Šaulića. On je u 68. godini poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, blizu grada Bilefelda.

“Listam neke časopise i naleteh na ovo moje predskazanje. Nažalost, i ova moja vizija se obistinila. Nek te anđeli čuvaju, legendo.” (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Load More Related Articles
Load More By enis
Load More In Vijesti

Check Also

(VIDEO) Ovaj čiča je NAJLUĐI VOZAČ TRAKTORA na svijetu! Ovako nešto nikada nismo vidjeli!

(VIDEO) Ovaj čiča je NAJLUĐI VOZAČ TRAKTORA na svijetu! Ovako nešto nikada nismo vidjeli! …