Home Vijesti (VIDEO) Priča o ljubavi: Obitelj posvojila djevojčicu rođenu bez udova

(VIDEO) Priča o ljubavi: Obitelj posvojila djevojčicu rođenu bez udova

3 min read
0
1,191

(VIDEO) Priča o ljubavi: Obitelj posvojila djevojčicu rođenu bez udova

U malenom se selu na Filipinima rodila predivna djevojčica, savršena na svaki način. No, rođena je bez udova.

Sa samo šest mjeseci smještena je u sirotište. Na svu sreću, predivna ju je obitelj vidjela na popisu djece s posebnim potrebama koja čekaju na posvajanje.

Čim su ju vidjeli, odmah su se zaljubili u nju. Uskoro su započeli proces posvajanja kako bi ju napokon doveli kući. Sada, 17 mjeseci kasnije, oni dijele svoju priču sa svijetom u sljedećoj objavi:

„Posvajanje djeteta s posebnim potrebama je zauvijek promijenilo našu obitelj. Kada smo pronašli našu kćer nismo mislili da smo kvalificirani ili dovoljno spremni da joj budemo roditelji takvom djetetu, djetetu bez nogu i ruku, no znali smo da ju možemo voljeti i da je to ono najvažnije. Dala nam je mnogo više nego što ćemo joj mi ikada dati. Ona je tako puna radosti i svjetla te je inspiracija svima koji ju upoznaju.

Postavili bismo ograničenja na njezine sposobnosti i onda bismo ju vidjeli kako radi ono što smo mislili da ne može. Jako smo blagoslovljeni što je dio naše obitelji. Svakog od nas je učinila boljim.

Naučila nas je pronalaziti radost u malim stvarima, naučila nas je da ne budemo tužni zbog onoga što nemamo, te da ne uzimamo olako ono što imamo. No, najvažnije – naučila nas je da smo mi mnogo sposobniji nego što mislimo da jesmo“. /magazin.ba/Foto: print screen /magazin.ba/

Load More Related Articles
Load More By enis
Load More In Vijesti

Check Also

PJESMA LUNE ĐOGANI UGLEDALA SVJETLOST DANA: Svi komentarišu njeno pjevanje, ISKOPIRALA ANASTASIJU POTPUNO!

Još tokom učešća u “Zadruzi 2” Luna Đogani je istakla da želi da se bavi pjevanjem, baš ka…